ZONNEPANELEN

Zonnepanelen zijn én blijven een slimme investering!
Het aanbod aan zonnepanelen is vandaag de dag heel groot, al die verschillende merken, groottes en soorten. Wij bij Enerheat werken met onze vaste merken en producten, we stellen ze graag hier onder voor.

Het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft om ten volle te kunnen genieten van uw installatie wordt berekend aan de hand van uw jaarverbruik en de ligging van uw dak. We delen uw jaarlijks verbruik door de rekenfactor per ligging. De uitkomst hiervan delen we door het vermogen per paneel. Dit is gelijk aan het aantal zonnepanelen u nodig heeft.

Een klein voorbeeldje: een jaarlijks verbruik van 4000kwh in een O/W-opstelling.
(4000kwh / 0.85) / 410Wp = 11.47 panelen
(wordt afgerond naar 12).

EURENER HALF-CUT 410WP

Ons standaardpaneel is een glasfolie-paneel geproduceerd in Spanje en heeft een vermogen van 410Wp. Glasfoliepanelen worden aan de achterzijde beschermt door een folie. Dit maakt de panelen lichter dan een glas/glas-paneel.
Het gebruik van kunststof betekent dat de investeringskost iets lager is omdat de kunststof folie goedkoper en makkelijker te produceren is dan glas. Deze panelen hebben dus een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Het Eurener-paneel heeft een product en vermogensgarantie van 25 jaar en heeft na 25 jaar nog steeds een rendement van 88%.

Meer technische informatie vindt u door te klikken op het logo van Eurener

BELINUS M8 HJT 400WP

Dit is het laatste nieuwe paneel van Belinus, een Belgisch bedrijf gevestigd in Genk, met een vermogen van 400Wp.
Het M8-paneel is een glas/glas paneel. Hier worden de zonnecellen tussen twee glazen platen geplaatst, wat enkele voordelen met zicht meebrengt. Glas/glas-panelen zijn meer resistent tegen weersinvloeden, ze zijn steviger dan gewone glasfoliepanelen en er is minder kans op microcracks in de cellen. Hun grootste voordeel is dat glas/glaspanelen een iets groter rendement hebben. Dit komt doordat het licht kan doorschijnen en weerkaatsen op het dak.

Dit nieuwe paneel maakt gebruik van heterojunction zonnecellen. Dit is een combinatie van twee soorten silicium. Dit paneel bestaat dus uit drie lagen silicium die dwars op elkaar liggen. Zo vormen de zonnecellen eigenlijk een raster en worden er meer raakvlakken gecreëerd voor het licht.
Dit Belinus-paneel heeft een all-in-one garantie van 35 jaar en garandeert nog steeds een 100% opbrengst na 35 jaar.

Meer technische informatie vindt u door te klikken op het logo van Belinus.

  • ONDERNEMINGSCERTIFICAAT RESCERT
  • CORRECTE SERVICE EN GECERTIFICEERD
  • TRANSPARANTE COMMUNICATIE EN RESPECTVOL
  • OOG VOOR STIPTE EN SNELLE UITVOERING

  • ALTIJD EEN MEDEWERKER IN DE BUURT

Enerheat is een RESCert gecertificeerd bedrijf met 15 jaar ervaring. We bieden onze klanten groene en duurzame energieoplossingen met het oog op efficiëntie en budget.

CERTIFICATEN
NEEM CONTACT