LAADPALEN & LAADSTATIONS

Elektrische en hybride wagens worden steeds populairder en winnen snel terrein tegenover wagens op fossiele brandstoffen. Om uw comfort te verhogen is het aangewezen om dan de wagen ook thuis of op de werkplek te kunnen opladen.
Omdat de particuliere en de professionele klant een heel verschillende aanpak vereisen is het dan ook belangrijk om in zee te gaan met een partner die u hierover goed kan informeren en de correcte oplossing kan aanbieden.

SMAPPEE THUIS

Smappee is een West-Vlaams bedrijf gespecialiseerd in slimme laadpalen. Via hun geïntegreerd energiebeheersysteem zorgen zij ervoor dat u uw elektrische wagen op de beste momenten kunt opladen. Deze slimme energietechnologie houdt de vinger aan de pols bij uw elektrische aansluiting. Wanneer er verbruikspieken zijn in huis, dan gaat er even minder stroom naar de laadpaal. Zo kunt u binnenshuis onbezorgd koken, strijken of wassen.
Via de Smappee App kunt u in detail de laadkosten opvolgen. Via de app kunt u ook op afstand het laten starten en stoppen. Deze laadpalen zijn compatibel met elke elektrische aansluiting en elk hybride of elektrisch voertuig.
En nog een leuk wist-je-dat-je: een Smappee thuislaadpaal tot zeven keer sneller oplaadt dan een gewone aansluiting?

Meer technische uitleg vindt u hier

SMAPPEE OP HET WERK

Bedrijfslaadpalen voorzien bij uw onderneming, dat zorgt dat uw systeem het hard te verduren kan krijgen. Geen probleem voor Smappee, hun autonome beveiliging tegen overbelasting zorgt ervoor dat het systeem van uw bedrijfsgebouw binnen de vermogensgrens blijft.
Als bedrijf kunt u ook uw bedrijfslaadpalen opstellen voor het brede publiek. EV rijders kunnen dan scannen via hun mobiele telefoon en kunnen ze eenvoudig opladen binnen uw laadpark. Via de Split-billing service kunt u uw medewerkers een laadpas meegeven om bij hen thuis hun wagen op te laden. Op het einde van de maand krijgt u als werkgever een factuur en ontvangen de medewerkers een betaling voor hun laadbeurten aan hun thuislader.

Meer informatie vindt u hier

  • ONDERNEMINGSCERTIFICAAT RESCERT
  • CORRECTE SERVICE EN GECERTIFICEERD
  • TRANSPARANTE COMMUNICATIE EN RESPECTVOL
  • OOG VOOR STIPTE EN SNELLE UITVOERING

  • ALTIJD EEN MEDEWERKER IN DE BUURT

Enerheat is een RESCert gecertificeerd bedrijf met 15 jaar ervaring. We bieden onze klanten groene en duurzame energieoplossingen met het oog op efficiëntie en budget.

CERTIFICATEN
NEEM CONTACT